Šta vam nudimo

U sklopu hotela nalazi se Etno kafana “Srpska kuća”, koja u prelepom ambijentu svojim posetiocima nudi jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene na tradicionalan način. “Srpska kuća” nastoji da sačuva duh i tradiciju srpskog naroda od zaborava i da nas vrati našim korenima, jer najveće je blago ono što se prenosi sa generacije na generaciju i ono što traje vekovima.

Restorani

Etno restoran “Srpska Kuća”

Etno kafana "Srpska kuća" je svojim toplim ambijentom i pristupačnim cenama brzo osvojila mnoge i sve one koji su potrazi za autenticnom kafanskom atmosferom.

U našoj etno kafani "Srpska kuća" mnogo se pažnje posvećuje detaljima.

Svaki kutak odiše autentičnom toplinom, a kada se tome dodaju i zvuci tamburice, kao i širok izbor ukusne hrane i vrhunskih vina, postoje svi elemetnti vrhunskog provoda.

Uređena u duhu etno stila, sa drvenim stolovima i kariranim stolnjacima koje nose pravi boemski duh, enterijer kafane "Srpska kuća" neće vas ostaviti ravnodušnim.

Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u "Srpskoj kući".

Terazza

Na mestu nekadašnje terase hotela „Srbija“, koja je decenijama okupljala zaječarce u prolećnim i letnjim mesecima, nastao je moderan, reprezentativan i za grad Zaječar jedinstven i unikatan lounge bar TerazZa.

Enterijer samog bara doneo je gradu dizajn i atmosferu koji se mogu videti po evropskim metropolama, za grad do sad neviđeni dizajn prati internacionalna kuhinja, koja je ponovo gradu i njegovim gostima ponudila nešto novo, egzoticno i nesvakidašnje.

Prijatan prostor, umirujuća atmosfera idealna za prepodnevne poslovne sastanke, viđanje sa priljateljima, ili pauze u radu.

Od samog svog otvaranja lounge bar TerrazZa je gradu Zaječaru doneo novitete u dizajnu, poslovanju i vođenju dnevnih kafića, sa ciljem da se posetiocima „TerazZe“ pruži ugođaj kakav su ranije mogli da očekuju samo u prestonicama i većim gradovima regiona.

Sav akcenat brenda TerazZe građen je na vrhunskoj usluzi, hrani i muzici.

U Terazzi možete proslaviti sve datume koju su bitni Vama i vašoj porodici (rođendani, krštenja, godišnjice…)

U prilogu možete da pogledati MENI. 

Restorani