Aranžmani

Hotel "Srbija Tis" se nalazi u samom centru grada. Privatizovan je i renoviran 2003.godine. Sve renovirane sobe i apartmani opremljeni su klima uredjajima, televizorima, ADSL i WI-FI priključcima za internet ( čija je upotreba besplatna), telefonima, mini barovima i tuš kabinama za relaks masažu.
Hotel "Srbija-Tis" raspolaze smeštajnim, rekreacionim i ugostiteljskim i rekreacionim što pruža mogućnost organizovanja seminara, naučnih skupova, poslovnih sastanaka, matruskih zabava, drugarskih večeri, susreta generacija i godišnjica matura, modnih revija, raznih proslava, svadbenih veselja i koktela.

Ponude

Proslave

Za organizaciju vaših proslava, kao i ugodan boravak vaših gostiju nudimo samo najbolje, a naši ugostiteljski kapaciteti omogućavaju nam da ugostimo kako veliki, tako i manji broj gostiju.

Ekskurzije

Hotel Srbija Tis u smeštajnom delu raspolaže sa 12 jednokrevetnih, 42 dvokrevetne sobe i 10 apartmana.
Program predviđa dolazak grupe, prijem vozila na naš parking, smeštaj u hotelu i kraći odmor. Timočka krajina je jedna od najpopularnijih destinacija kada su u pitanju đačke ekskurije. Dugogodšnje iskustvo i stručnost našeg tima garancija su besprekorne realizacije smeštaja đaka, a naše cene i uslovi plaćanja prilagođeni su aktuelnim tržišnim kretanjima.

Pored usluge smeštaja na bazi polu i punog pansiona, nudimo i mogućnost organizovanja prolaznih ručkova, u našem restoranu i etno kafani.

Ponude
Ponude

Pripreme sportista

Hotel “Srbija TIS” zainteresovanim sportskim ekipama koje žele u Zaječaru da organizuju pripreme svojih ekipa nudi uslugu smeštaja, ishranu i kompletan sadržaj hotela na korišćenje.