Šta vam nudimo

U sklopu hotela nalazi se Etno kafana “Srpska kuća”, koja u prelepom ambijentu svojim posetiocima nudi jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene na tradicionalan način. “Srpska kuća” nastoji da sačuva duh i tradiciju srpskog naroda od zaborava i da nas vrati našim korenima, jer najveće je blago ono što se prenosi sa generacije na generaciju i ono što traje vekovima.

Ishrana

Etno restoran “Srpska Kuća”

U sklopu hotela nalazi se Etno kafana “Srpska kuća”, koja u prelepom ambijentu svojim posetiocima nudi jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene na tradicionalan način.

“Srpska kuća” nastoji da sačuva duh i tradiciju srpskog naroda od zaborava i da nas vrati našim korenima, jer najveće je blago ono što se prenosi sa generacije na generaciju i ono što traje vekovima.

Samo u Etno kafani “Srpska kuća” možete naći specijalitete stare dobre srpske kuhinje.

U ponudi su domaća kavurma i švargla, čvarci, goveđa pršuta, dimljena pečenica, pihtije, domaći ajvar, kao i sve vrste čorbi, belmuž, kačamak sa suvom slaninom, seljačko prženo, pita zeljanica, domaća gibanica, “Stek Srpska kuća” svi specijaliteti sa roštilja, Timočki san, tavče sa kobasicom, barena kolenica.

Od ostalih jela vam predlažemo riblje specijalitete, bašta salatu, turšiju, sveži i kiseli kupus, feferone, a za desert dobre stare domaće vanilice, koh, salčiće, orasnice, baklavu, tufahije, voćni kup, tikvenjak, palačinke, pečenu tikvu.

Doživite nezaboravne trenutke i iskustvo u prvoj i jedinoj pravoj etno kafani na prostorima Timočke krajne.

Očekujemo vas, posetite nas i uverite se u našu izuzetnu ponudu.

Terasa

Ambijent terase “Hotela Srbija TIS” sjajno je utočište za vreme letnjih vrućina, kako preko dana, tako i u toku večeri, o čemu iz godine u godinu svedoči velika posećenost.

Prijatan ambijent kao stvoren je za porodični ili poslovni ručak, druženje sa porodicom i prijateljima, ili za dobar provod u večernjim satima, u klimatizovanoj bašti terase hotela.

Bogat asortiman pića, sjajna kuhinja i profesionalno osoblje – tajna su našeg uspeha i garancija da ćete provesti sjajne trenutke. Trudimo se da svakodnevno spremimo neko novo iznenađenje za naše goste – bogat meni po sjajnim cenama, sa specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje!

Ne oklevajte – dođite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Telefon za informacije i rezervacije: 019 422 540

Ishrana