Fitness & Spa

Na svega par minuta od brojnih kulturno-istorijskih lokacija. Kvalitetna usluga u modernom ambijentu, uz pristupačne cene. Pored kvalitetnog smeštaja imamo i parking sa video nadzorom, kao i brojne prateće sadržaje: saunu, teretanu, salu za stoni tenis menjačnicu, mini market, kazino. Nudimo mogućnost besplatnog korišćenja interneta putem Wi-Fi i ADSL konekcije i još mnogo toga.

Dodatne usluge

Menjačnica

Menjačnica koja funkcioniše u sastavu recepcije hotela Srbija TIS radi 24 časa, svakog dana u nedelji – uključujući i praznike.

Zahvaljujući povoljnom kursu, kao i ljubaznom i stručnom osoblju – možete biti sigurni da će vaše transakcije biti obavljene brzo i diskretno, a savremena oprema kojom raspolažemo garancija je da ćete biti zaštićeni od potencijalnih nelagodnosti prilikom razmene stranog novca.

Menjačnica je obezbeđena dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom i drugim merama tehničkog obezbeđenja.

Dođite – naša vrata su uvek otvorena za vas
Čekamo vas!

Za sve informacije kontaktirajte nas.

Oglašavanje na bilbordu

Hotel "Srbija-Tis" nalazi se u strogom centru Zaječara i u mogućnosti je da vam ponudi reklamiranje vaše firme i vaših proizvoda na prednjoj strani hotela putem megaborda kao i reklamiranje na trodelnom bilbordu.
Za dogovor o ceni reklamiranja putem bilborda i megaborda, kao i uslove zakupa prostora - kontaktirajte nas putem kontakt forme ili na telefon 019 422 540.

Za sve informacije kontaktirajte nas.

Dodatne usluge

Mini market na recepciji hotela

Iako je mini market hotela Srbija TIS prevashodno namenjen potrebama gostiju – u smeštajnom i ugostiteljskom delu, njegova vrata otvorena su svima – i to 24 sata dnevno, svakog dana u nedelji – čak i u vreme praznika.

Obzirom da mini market hotela Srbija TIS nudi širok asortiman trgovačke robe:

Alkoholnih i bezalkoholnih pića
Konditorskih proizvoda
Sredstava za higijenu
Cigarete raznih marki

Sve to po povoljnim cenama, zbog čega je veoma posećen i popularan.
U bilo koje doba dana i noći – naše ljubazno osoblje je tu za vas.
Sve što želite – mi imamo, a što nemamo – nabavićemo za vas i zbog vas.

Dođite! Čekamo vas!

Parking hotela “Srbija TIS”

Prostrani parking hotela Srbija TIS, kapaciteta 100 mesta, čini hotel pogodnim za boravak velikog broja gostiju ( u slučaju organizovanja seminara, konferencija ili kongresa ), organizovanih grupa i sl.

Pored parking prostora predviđenog za putnička vozila, zahvaljujući prostranosti, parking prostor je pogodan i za parkiranje minibuseva i autobusa.
Zahvaljujući kompjuterizovanom sistemu, koji uključuje i primenu elektronskih kartica – omogućeno vam je da neometano kretanje 24 časa dnevno, a neprekidni video nadzor, kao i nadzor osoblja parking službe je garancija da će vaše vozilo biti bezbedno.

Pored usluga dnevnog parkiranja, parking service hotela Srbija TIS nudi i mogućnost korišćenja parkinga na mesečnom nivou, kao i korišćenje naše podzemne garaže – po veoma povoljnim cenama.

Brojne institucije i pojedinci koji koriste usluge našeg parking servisa garancija su njihovog kvaliteta i profesionalnosti našeg osoblja.

Radno vreme parkinga hotela Srbija TIS je 00 – 24 časova, svakog radnog dana i vikendom, kao i praznicima.
Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje usluga parkinga na mesečnom nivou ili želite da zakupite mesto u našim podzemnim garažama, za sve informacije kontaktirajte nas.

Dodatne usluge